Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 13:37

Недеља савременог кинеског филма у Руми (ВИДЕО)

У оквиру Румског културног лета одржава се „Недеља савременог кинеског филма“ која траје пуних шест дана, од 21. до 26. августа.
Богати програм манифестације одржава се у дворишту Градске библиотеке „Атанасије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Стојковић“, а већ традиционално из године у годину окупља бројну публику. Филмско уживање на отвореном у Руми одиграва се у сарадњи са Амбасадом Народне Републике Кине у Београду, а организатор је Завичајни музеј Рума. Данима уназад публика је уживала у врхунским издањима кинеске кинематографије, а манифестацију су додатно уприличили и гости из Амбасаде Народне Републике Кине у Београду.
Ова вишегодишња румска манифестација, представља не само културно обележје овог града, већ и сарадњу која се одиграва на високом нивоу.
Репертоар за последње вече, које се очекује данас, са почетком у 20.00 часова, можете пронаћи на страници Завичајног музеја Руме.
Sve tajne Fruške gore: Najlepša jezera koja morate posetiti (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Недеља савременог кинеског филма у Руми (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.