Završen treći po redu Balkan Tube Fest! Više desetina hiljada dece je za vikend upoznalo svoje jutjub idole!

Izvor: NovaEnergija.net, 28.Jun.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen treći po redu Balkan Tube Fest! Više desetina hiljada dece je za vikend upoznalo svoje jutjub idole!

Za vikend je u Sava Centru prodefilovalo čak 150 regionalnih jutjub zvezda. Predstavljali su se i u velikoj i u maloj sali, a uz sve to i putem fotkanja, davanja autograma i ostalih aktivacija u samom holu.

Dušan Srbljak, jedan od organizatora, na svom profilu na Fejsbuku je napisao sledeće:

U nedelju uveče, na Mts Balkan Tube Festu se premijerno prikazao BTF film nakon čega je i zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << završen ovogodišnji festival. Glavni naratori u filmu bili su upravo i organizatori – Dušan Srbljak i Aleksandar Leštarić.
Milica Perić, takođe jedan od organizatora, uz fotografiju na Instagramu, dala je i svoj osvrt:


#mtsbalkantubefest2017 je završen, sati i sati fotkanja, stajanja, dani ludila i umora, meseci pripremanja, ali je sve vredelo kada vidim vaše osmehe i čujem komentare da su vam ovo bili najbolji dani u životu! Osećaš se ponosno kad uz ekipu pravih prijatelja, Cileta, Duleta i Mirdžane, napraviš nešto što istinski voliš i uspeš da preneseš ljubav na ostale! Širite ljubav, a ne rat, mislim da je @balkantubefest to pokazao milion puta i želim da pozdravim fantastičnu ekipu, da ih ne tagujem sve, za koje možda vi ne znate, ali su se potrudili da sve bude savršeno! Photo by: @nihil8 ❤
A post shared by Milica Perić Kovalska (@milica.peric) on Jun 26, 2017 at 6:43am PDT


Mirjana Vladisavljević sa čela organizacije ne krije oduševljenje ovogodišnjim odazivom publike:
Opravdali smo očekivanja i ovaj put i mnogo smo srećni zbog toga. Podigli smo lestvicu za još jedan nivo jer je ovogodišnja manifestacija prikupila više partnera, više zainteresovanih medija i bolju organizaciju samog događaja. Takođe, program je bio kompleksniji i sveobuhvatniji, dok je učesnike činio veći broj jutjubera nego prethodne godine. Sve je proteklo u najboljem redu iako je Sava Centar bio dupke pun. I posle svega, zadovoljstvo mi je da vidim sve te osmehe i zadovoljna lica maldih ljudi i njihovih roditelja, kao i mnogobrojne poruke zahvalnosti putem društvenih mreža, jer je upravo to i cilj‘.



Mts Balkan Tube Fest je festival za mlade i njihove roditelje, a bavi se regionalnom jutjub scenom koja je, inače, treća na svetu.




Foto: Andrej Nihil i Marko Edge

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Završen treći po redu Balkan Tube Fest! Više desetina hiljada dece je za vikend upoznalo svoje jutjub idole!

Izvor: BKTV News, 28.Jun.2017

Za vikend je u Sava Centru prodefilovalo čak 150 regionalnih jutjub zvezda. Predstavljali su se i u velikoj i u maloj sali, a uz sve to i putem fotkanja, davanja autograma i ostalih aktivacija u samom holu...Dušan Srbljak, jedan od organizatora, na svom profilu na Fejsbuku je napisao između ostalog...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.