Izvor: Novine novosadske, 04.Jul.2012, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto kažeš omladinski turizam, a misliš na Novi Sad?

 Omladinci “pale vatru” pred Egzit  Novi Sad će od 10. do 12. jula, neposredno pred Egzit festival, postati prestonica evropskog omladinskog turzima, a najkvalitetniji festivali programi iz okruženja imaće priliku da se predstave na “Youth fairu”, prvom regionalnom sajmu omladinskom turizma
Priliku da se predstave na sajmu koji organizuje Turistička organizacija Novog Sada i Exit tim, između ostalih će imati i hrvatski klub Papaja koji je zbog razuzdanih žurki i dobrog >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << provoda stekao reputaciju “jadranske Ibice” i budvanski “Summer fest”, dok su iz Beograda dolazak potvrdili predstavnici tradicionalno izuzetno posećenog “Beer festa”, kao i organizacije “Belgrade fashion week”.

Svoje mesto u programu našli su i brojni noćni klubovi, manje afirmisani festivali, ali i klubovi ekstremnih sportova, dok će manifestaciju pratiti i atraktivan muzički program, pa će Novosađane na Trgu zabavljati Van Gog, bit-box hor “Viva Vox” i “Modestep”. Pored hedlajnera, sa bine u centru “oglasiće se” i subotički rok sastav Perpetum Mobil, niški bendovi Krembou i Proces, dok će čast novosadske scene braniti Mamoorlok.
Kako je za Novine novosadske potvrdila portparolka Turističke organizacije Novog Sada Tihana Vidaković, Novosađani će moći besplatno da uživaju u svim programima, a cilj festivala je “promocija Novog Sada kao lidera u regionu kada je u pitanju omladinska turistička scena i ujedno profilisanje Srbije i Balkana kao izuzetno atraktivne destinacije za mlade iz najrazličitijih krajeva sveta”.
 
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.