Za svakog po nešto prethodnog vikenda u gradu

Izvor: RadioCity.rs, 19.Jul.2016, 03:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za svakog po nešto prethodnog vikenda u gradu

Na Platou niške Tvrđave održan je festival elektronske muzike, Pozitiv fest. Iako je prve večeri festivala kiša gotovo neprestano pljuštala, planirani izvođači su nastupili pred malim brojem posetilaca. Zaljubljenicima u elektro zvuk, međutim, nije ni kiša smetala da uživaju u nastupima DBDZ, Alternative, hedlajnera iz Španije, Coyu-a, i Francuza Paul Ritch-a.

Drugo veče Pozitiv festa proteklo je bez kiše i nevremena pa su ljubitelji elektronske muzike mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << da zaista uživaju u besprekornom nastupu DJ-eva: Rescobar iz Pančeva, niška El Jazzyra, Igor Krsmanovića a za njima i hedlajnera,Rubena Mandolinija, Gramophonedzija i Dos Padres. I sve to je trajalo čitave noći.

Uporedo sa Pozitiv festom, kao prateća manifestacija, u niškom Rovčetu, održan je, kako je najavljeno i moto skup u organizaciji bajk kluba veterana 63.padobranske jedinice.
Zbog jake kiše u petak je otkazan Moto stage ali su se zato u subotu bajkeri iz čitavog regiona nakon defilea gradom, "ulogorili" u Tvrđavi i krenuli sa predviđenim programom. Prvi su nastupali bendovi  "By Heart" i "Pop Herc Karo" koji su napravili odličnu atmosferu za nastavak večeri.

Nakon njih nastupio je i bend padobranaca "Free fall" koje su bajkeri ali i mnogobrojni ljubitelji rok muzike takođe pozdravili gromoglasnim aplauzom. Niški bend "Penthouse" je imao standardno dobar nastup, a festival je zatvorio odlični "Offload".
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.