Најбоље српске винарије на трећем „Wine fest“

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 14:01

Најбоље српске винарије на трећем „Wine fest“

Трећи „Wine fest“ на коме ће учествовати више од 55 винарија, одржаће се у хотелу „Sheraton“, 24. фебруара. Foto: Pixabay/PhotoMIX-Company „Wine fest“ има амбицију да на једном месту професионалцима и љубитељима вина понуди оно најбоље са домаћег тржишта и да буде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << врхунска платформа за дегустације, дискусију и дружење. Као и сваке године, излагачи ће пред посетиоце изнети свежа бела и розе вина, као и црвене резерве које ће красити винску сцену Србије ове године.
Поред Фрушкогораца, Жупљана, Шумадинаца и винара из свих домаћих виногорја, публици ће се представити и гости из Хрватске, Црне Горе, Македоније, Француске, Италије и Шпаније. „Излагачи су првенствено бирани према наградама у последњих годину дана, потом по традицији, па производњи врхунских вина од аутохтоних српских сорти. Неће бити пратећег програма јер желимо да фокус буде на томе да људи пробају нове и старе етикете, као и вина нових винарија“, изјавио је организатор фестивала Златко Живанић.
Фестивал је отворен за све посетиоце од 14.00 до 20.00 часова. Улазнице су доступне преко GIGS TIX сервиса и на самом улазу.
Turističko-rekreativni kompleks na Fruškoj gori – na ranom javnom uvidu plan za parcelu iznad Popovice, evo šta je predviđeno (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најбоље српске винарије на трећем „Wine fest“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.