Трећи „Wine Fest“ у суботу, 24, фебруара у хотелу Шератон

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 08:50

Трећи „Wine Fest“ у суботу, 24, фебруара у хотелу Шератон

Трећи „Wine Fest“ одржаће се у хотелу Шератон у Новом Саду, у суботу 24. фебруара. Фото: Facebook.com Очекује вас пре 55 винарија. Поред винара из свих домаћих виногорја, публици ће се представити и гости из Хрватске, Црне Горе, Македноије, Француске, Италије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Шпаније.одржаће се у хотелу Шератон у Новом Саду.
„Wine Fest“ има амбицију да на једном месту и професионалцима и љубитељима вина понуди оно најбоље на домаћем тржишту и да буде врхунска платформа за дегустације, дискусију и дружење. Као и сваке године, излагачи ће пред посетиоце изнети свежа бела И розе вина, као И црвене резерве планиране да украсе винску сцену Србије ове године.
Premijera predstave „Šta me snađe“ 24. marta u Srpskom narodnom pozorištu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трећи „Wine Fest“ у суботу, 24, фебруара у хотелу Шератон се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.