Web Fest .ME - Drugi dan konferencije

Izvor: NC magazin, 25.Sep.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Web Fest .ME - Drugi dan konferencije


Drugi dan Web Fest .ME konferencije obeležili su sjajni govornici i inspirativne priče. Imali smo priliku da se “prošetamo” kroz sve krajeve sveta i čujemo različita lična iskustva i uspešne priče o poslovanju.
Na početku drugog dana imali smo priliku da čujemo sjajnog Žozea Fontanhasa, osnivača WordPress zajednice u Portugalu i organizatora WordCamp-a. Dan se nastavio sa predstavnicima regionalne internet scene – Milošem Miloševićem, ideatorom projekta mosquito.me i Ivanom Brezakom Brkanom, osnivačem i glavnim urednikom Netokracije, vodećeg regionalnog magazina o internet poslovanju i startupima u jugoistočnoj Evropi.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.