Vrmdža Fest u podnožju Latin grada

Izvor: Megafon.co, 12.Jul.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrmdža Fest u podnožju Latin grada

Prvi internacionalni festival turističkog i ekološkog filma održaće se nadomak Sokobanje u selu Vrmdža, na letnjoj pozornici u podnožju Latin grada, u subotu, 15. jula.
Festival će otvoriti film Ranke Jakšić “Stranac u Srbiji” u 18 sati, u okviru revijalnog dela.
Filmovi u takmičarskom delu prikazivaće se od 19 sati i 30 minuta. Posetioci će moći da pogledaju dokumentarne filmove čije su teme turizam i ekologija, a organizatori najavljuju da će tokom festivala meštani >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Vrmdže ponuditi suvenire, hranu i osveženje po pristupačnim cenama.
Ulaz na Vrmdža Fest je besplatan, a obezbeđen je i parking za vozila i autobuse.
Po završetku projekcija filmova, od 21 sat i 30 minuta, biće proglašeni pobednici i dodeljene nagrade, a zatvaranje festivala je u 22 sata.
 

Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.