Više od 50 bendova na 4. Šumadija festu

Izvor: Akter, 19.Avg.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 50 bendova na 4. "Šumadija festu"

Bina i ozvučenje su postavljeni i sve je spremno za 4. "Šumadija fest" koji će u Kragujevcu biti održan od 21. do 23 avgusta, izjavio je danas portparol tog muzičkog festivala Zoran Lazarević

"Interesovanje publike je veliko i baš iz tog razloga 'Šumadija fest' se održava na gradskim bazenima, jer je prostor veći i postoji mogućnost noćnog kupanja", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je Lazarević na konferenciji za novinare.

Naglašavajući da se očekuje veća posećnost nego na tri prethodna festivala, Lazarević je rekao da su procene da će ovogodišnji trodnevni "Šumadija fest" imati više od 20.000 posetilaca.

"S obzirom na to da je ovo festival koji traje tri dana i održava se na dve različite lokacije i na tri bine, na festivalu će učestvovati oko 50 izvođača. Na glavnoj bini će se nastupati oko 20-ak bendova, a neki od njih su Partibrejkersi, Ordotoks kelts, grčki duo i trenutno svetski poznat 'Bang La Decks'", rekao je Lazarević.

Prema njegovim rečima, na hip-hop sceni nastupiće "Škabo i Žobla", "Tdi Crew" i dosta drugih kvalitetnih izvođača.

Na osnovu prodatih karta, dodao je on, na 'Šumadija fest' će doći publika iz gradova udaljenih od Kraguejvca i do 70 kilometara, kao i publika iz Kule i Inđije koja je kupila i mesto u kampu.

Lazarević je naveo da je kamp u Eko parku "Ilina voda", gde se nalazi i drugi stejdž na kome će nastupiti oko 20-ak izvođača, mahom bendovi koji sviraju pop, džez, bluz, rege.

Cena kampa za sva tri dana je 500 dinara.

Cena jednodnevnih ulaznica je 600 dinara do 20.avgusta, a na dan festivala biće skuplja za 100 dinara. Cena komplet karata je 1.390 dinara, a na dan festivala 1.590 dinara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve spremno za ovogodišnji \'\'Šumadijafest\'\'

Izvor: Kragujevac.rs, 20.Avg.2014, 03:13

Na dve nove lokacije, Gradskim bazenima i u Eko parku Ilina voda, od 21.do 23.avgusta biće održan četvrti “Šumadija fest“. Festival, koji se i ove godine održava uz podršku grada Kragujevca, ove godine okupiće oko 50-ak izvođača kako popularnih tako i manje afirmisanih bendova...Od četvrtka...

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.