Izvor: JužneVesti.com, 18.Maj.2023, 12:00

Više od 1.000 bajkera stiže u Niš na "Bike Moto Fest"

Treći "Bike Rock Fest" biće održan od petka, 2. juna do nedelje, 4. juna pored vojnog bazena u Donjoj Vrežini. Organizatori iz Moto kluba Sinovi Juga iz Niša najavljuju dolazak 1.000 bajkera iz regiona, kao i nastup nekadašnje pevačice bendova Oktobar 1864 i EKV Tanje Jovićević.

Predsednik kluba Vojkan Stojančić rekao je da će kamp otvoriti u petak u 12 sati i najavio da će program početi od 20 sati nastupima Hettrick-a >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Tanje Jovićević koja će nastupiti sa bendom Riff.

U subotu Nišlije očekuju nastupi bendova Obojena žestina, Kramer, Vesele osamdesete i Live Wire.

Vremenska prognoza kaže idealnih 25 stepeni, bez kiše. Obezbedili smo hranu, piće i dobru muziku, potrebna je još dobra volja i svi uslovi za dobar skup su tu - rekao je Stojančić.

Predsednik Moto kluba Sinovi Juga Vojkan Stojančić takođe je najavio da će u subotu od 17:30 biti organizovan i defile motorima, gde će Nišlije biti u prilici da na jednom mestu vidi više od 1.000 bajkera.

Skup će zvanično biti završen u nedelju u 12 sati, kada će i kamp u Donjoj Vrežini biti zatvoren.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.