Večeras se održava peti Al Rok Fest u skraćenom izdanju

Izvor: Aleksinac.net, 02.Okt.2020, 11:35

Večeras se održava peti Al Rok Fest u skraćenom izdanju

Planiran za kraj avgusta, kao i svake godine, Al Rok Fest će se održati danas, u petak 2. oktobra, u skraćenom izdanju uz poštovanje svih mera propisanih zbog pandemije koronavirusa.

Večeras u Art galeriji od 19 časova biće otvorena izložba fotografija sa prošlogodišnjeg Festivala. Na izložbi biće prikazane fotografije autora:

Jelena Vojinović / Balkanrok

Aleksandra Ignjatović / Headliner

Strahinja Jovanović / Musicpocket
>> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << />
Stefan Intruder Živković / Alpress

Očekuje se da će neki od autora biti prisutni na izložbi.

Nakon toga, od 20 časova u Velikoj sali Doma kulture održaće se akustični nastup beogradskog benda Kanda, Kodža i Nebojša. Cena ulaznice je 300 dinara. Program će biti održan u skladu sa bezbednosnim prilikama i zakonskim mogućnostima, vodeći računa o zdravlju posetilaca. Zbog epidemiološke situacije broj sedišta je smanjen.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Kanda, Kodža i Nebojša u Aleksincu podsetili na život pre korone

Izvor: Aleksinac.net, 03.Okt.2020, 11:00

Originalno planiran za kraj avgusta, u trajanju od tri dana, ovogodišnji Al Rok Fest je održan u petak 2. oktobra u skraćenom izdanju sa koncertom i izložbom...U 19 časova u galeriji Doma kulture otvorena je izložba fotografija sa prošlogodišnjeg Al Rok Festa na kome su učestvovali bendovi Irish...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.