Izvor: Blic, 07.Maj.2021, 12:32

VEČERAS POČINJE FEST Projekcije u Sava centru pred 1.500 gledalaca

Međunarodni filmski festival – FEST, održava se 49. put od 7. do 16. maja u organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF) u salama Sava Centra, Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade, i predstaviće više od 70 premijernih filmova najnovije svetske, evropske i domaće kinematografije u sedam selekcija. Festival se ove godine održava pod sloganom „Povratak u budućnost“, a gradski sekretar za kulturu Ivan Karl zahvalio se danas Kriznom štabu što je uvažio zahtev Beogradskog međunarodnog filmskog festivala Fest i dozvolio da se projekcije u Sava centru održavaju pred maksimalno 1.500 gledalaca, umesto prvobitnih 500, što znači da će se već od subote u prodaji naći još po 1.000 karata za svaki termin, piše Tanjug.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras počinje 49. FEST

Izvor: B92, 07.Maj.2021

Danas počinje Međunarodni filmski festival – FEST, koji se održava 49. put i trajaće do do 16. maja 2021. u organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF) u salama Sava Centra, Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade, i predstaviće više od 70 premijernih filmova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.