Počela prodaja ulaznica za 48. Fest

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2020, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja ulaznica za 48. Fest

Prodaja karata za projekcije filmova u okviru programa 48. izdanja Festa počela je danas, a poštovaoci kinematografije formirali su red u Beogradskom Sava centru pre 10 sati.

Nekoliko minuta pred početak prodaje karata u Sava centru, pedesetak ljudi je strpljivo čekalo da se biletarnica otvori kako bi došli do ulaznica za Fest.

Među njima je bio i student ekonomije Milan Savić, koji tradicionalno prvog dana prodaje karata kupuje ulaznice za otvaranje festivala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Sa nestrpljenjem očekujem novi film Srđana Golubovića 'Otac'. Moj cilj su ostvarenja na Festu koja kasnije neće dospeti u bioskopsku distribuciju", kazao je Tanjugu Savić.

Osim Sava centra, ljubitelji dobrog filma ulaznice za Fest mogu nabaviti na mestima gde su zakazane projekcije filmova tokom trajanja festivala u Kombank dvorani, Cineplexx Ušću, Dvorani kulturnog centra, Jugoslovenskoj kinoteci, Muzeju jugoslovenske kinoteke, Bioskopu Fontana i Domu omladine Beograda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulaznice za Fest u prodaji

Izvor: Radio 021, 25.Jan.2020

Danas počinje prodaja karata za 48. Fest koji će se od 28. februara do 8. marta održati u Beogradu, a za penzionere je prvi put pripremljen specijalan popust za kupovinu ulaznica, kazao je Damir Handanović iz Centra beogradskih festivala (Cebef)...Napomenuo je da popust od 50% na ulaznice za penzionere...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.