U Novom Sadu otvoren Štrand Summer Fest

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2020, 22:56

U Novom Sadu otvoren Štrand Summer Fest

Večeras u Novom Sadu otvoren je Štrand Summer Fest, a zbog aktuelne situacije organizatori ne planiraju da okupljaju veliki broj ljudi. Na otvaranju je nastupio novosadski muzičar Strahinja Jajić, a dodeljene su i nagrade za 5 najlepših maturskih panoa.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uprave za privredu.

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama.

Kako je bilo prethodne tri godine možete pogledati ovde, pa i da pronađete informacije značajne za ovogodišnji festival.

U priči koja sledi čućemo ko su pobednici konkursa, kao i šta nas još očekuje na ovom festivalu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.