U GO Palilula Auto moto fest ocenjuju kvalitetnim turističkim potencijalom (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Okt.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U GO Palilula Auto moto fest ocenjuju kvalitetnim turističkim potencijalom (VIDEO)

Dok većina Nišlija Sajam automobila doživljava kao izložbu novih, atraktivnih vozila, neki od posetilaca su već prvog dana Auto moto festa postali ponosni vlasnici luksuznog četvorotočkaša. Turistički potencijal manifestacije koja se do nedelje održava u hali Čair prepoznali su I u Gradskoj opštini Palilula.
Primamljivi, atraktivni, sjajni, novi – za većinu nedostižni, ali za retke srećnike neki od njih su ipak novi ljubimci na četiri točka.
U Gradskoj opštini >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Palilula Auto moto fest ocenjuju kvalitetnim turističkim potencijalom koji bi morao biti maksimalno iskorišćen.
Osim atraktivnih modela izloženih u hali Čair, ništa manje primamljivi nisu bili ni oni nešto stariji automobili koji su ulepšali prostor ispred hale I izazvali divljenje I nostalgiju prolaznika.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.