Tambura će ipak svirati u Deronjama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2012, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tambura će ipak svirati u Deronjama

NOVI SAD -

Nakon što je "Tamburica fest" iz sela Deronje preseljen u Novi Sad, Opština Odžaci je, kako saznaje Radio - televizija Vojvodine, odlučila da osnuje novi festval tambura u tom selu, koji bi trebalo da se održi u avgustu iduće godine.

"Ovo će biti nešto novo i drugačije u odnosu na ono što je bilo ranije, a svakako će očuvati tradiciju. Mislimo da premeštanje ovakvih festivala i sličnih manifestacija iz malih mesta u veće naseljene centre ne doprinosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << decentralizaciji, već obrnuto. Naš zadatak i obaveza je da jačamo našu lokalnu sredinu iz razloga što mislimo da su takve manifestacija jako bitne", rekao je Vasil Nastoski, pomoćnik predsednika Opštine Odžaci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.