Suvača demo fest u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Suvača demo fest" u Kikindi

Na zadovoljstvo brojne publike, u Kikindi je sinoć organizovan drugi "Suvača demo fest". Kikindski rok maraton organizovan je ispred starog mlina – Suvača, a praznik rokenrola na otvorenom okupio je mnogobrojne zaljubljenike rok svirke – od 7 do 77 godina.

Od klubskih svirki i druženja, inicijativa kikindskih muzičara na dobrom je putu da postane sjajna festivalska tradicija.

Drugi "Suvača demo fest", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kikindski rok maraton, okupio je veliki broj muzičara svih generacija, a sjajna atmosfera i uživanje mnogobrojne publike najbolji su dokaz da je letnji rokenrol festival u Kikindi pravi muzički događaj.

Pravi praznik rokenrola na otvorenom okupio je u Kikindi mnogobrojne zaljubljenike rok svirke svih generacija - i na bini, i u publici.

Da je "Suvača demo fest" dobra prilika za mlade rokenrol snage na najbolji način su dokazali upravo najmlađi.

Ako je suditi po atmosferi na kikindskom "Suvača demo festu", rokenrol je itekako živ.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.