Stuttgart Online u klubu Fest u Zemunu

Izvor: BalkanRock.com, 12.Okt.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stuttgart Online u klubu Fest u Zemunu

U petak, 20. oktobra tekuće godine klub Fest u Zemunu će ugostiti bend Stuttgart Online.Grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, izdali su dva albuma “Radost svakom domaćinstvu” i “Prava stvar”, a novi singl je deo trećeg, pod nazivom “Štutgart na vezi”, čije se objavljivanje u celini planira do kraja godine.

“Grupa ostaje verna garažnom rokenrol zvuku, sve pesme za kompletiranje 3. albuma su snimljene i spremne. Očekujemo do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << godine da se objavi kompletan materijal”, potvrdili su nam iz Stuttgart Onlinea, obećavajući punokrvnu rokenrol svirku u FESTu:

“Mislimo da nigde ne cvjetaju ruže i da svugde moraju da se plate računi i ne samo oni. Često se i skuplje plaća cena uspeha. Mi se trudimo da sebi olakšamo život i učinimo ga podnošljivijim. A sve je moguće, pa i baviti se rokenrolom na Balkanu, verujte nam na reč”, optimistični su Bojan, Demir i Marko.

Početak koncerta je najavljen za 22 h, a cena ulaza je 400 dinara.


Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.