Streetriffs Fest dobija svoje novosadsko izdanje

Izvor: BalkanRock.com, 10.Nov.2016, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Streetriffs Fest dobija svoje novosadsko izdanje

U subotu 12. novembra u novosadskom klubu Quarter biće održan jednodnevni muzički događaj Streetriffs Fest.

Reviju izvođača ovog jednodnevnog punk rock festivala predvodi beogradski sastav Jorgovani koji promovišu svoj debi album “Pušteni s’ lanca”. Pored njih nastupiće njihovi sugrađani iz benda Žuta Minuta, koji će pored pesama sa dva objavljena izdanja predstaviti publici i numere >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sa predsojećeg albuma koji je u pripremi.

Uz beogradske, svirke će održati i tri novosadska benda i to U prvim redovima, Oi punk sastav koji predstavlja album “Srbska kantina”, zatim Neprijatelj prelazi zeku, kao i SNB, odnosno Skupljeni na brzinu.

Ulaznice za ovo veče mogu se naći po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, dok će na ulazu cena karata iznositi 500 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Poznate numere EKV-a na koncertu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Nov.2016

Bivši članovi kultnog benda EKV, koji danas čine tribjut sastav Krug , nastupiće u petak 11. novembra u niškom klubu "Feedback", a početak koncerta je u 22 sata.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.