Stereo Banana u Festu

Izvor: BalkanRock.com, 19.Jan.2018, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stereo Banana u Festu

Nakon SubBeernog centra, poznati duo kojem ne manjka energije dolazi opet među beogradsku publiku. Stereo Banana i njihova kungfuzijska muzika osvojiće beogradski klub Fest od 22 časa u petak, 9. februara.

Zašto kungfuzijski? Oni koji ih slušaju i sami znaju da se duo definitivno ne može okalupiti sa jednim ili dva žanra, a oni koji ih ne slušaju bi trebali doći upravo na nastup da i sami provere zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sastav nikad ne ostavi publiku ravnodušnom. Iako sačinjen od samo dva člana kojeg čine Marko Andjelković, poznat pod pseudonimom Naopak i Nemanja Nedeljković Nemus, sastav je dovoljno energičan da bi lako mogao da zameni i njih desetak.

Cena ulaza biće 400 dinara, a za rezervacije za stolove ili informcije vezane za sam nastup možete kontaktirati 063 700 81 50.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.