Samo za ženske oči: Black George na Guarana Foam Fest-u

Izvor: NaDlanu.com, 18.Sep.2013, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo za ženske oči: Black George na Guarana Foam Fest-u

U subotu 21. septembra u beogradskoj Kombank areni održava se peti po redu Guarana Foam Fest, a organizatori su za jubilej pripremili i niz propratnih dešavanja u Areni. Tako će ženski deo publike biti u prilici da uživa u ekskluzivnoj muškoj modnoj reviji novog brenda Blek Džordž (Black George).

Modna marka čiji će modeli od ove jeseni krasiti muški svet, biće premijerno prezentovana publici u areni, a muški modeli ostaviće prisutne devojke bez daha. Posle revije uslediće rashlađenje hektolitrima pene, a uz niz svetlosno-zvučnih efekata i odličnu muziku, prisutni će se zabavljati do osam časova ujutru.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Black George na Guarana foam fest-u

Izvor: Poštar.rs, 18.Sep.2013

Samo za ženske oči:   21. septembra u beogradskoj Kombank areni održava se peti po redu Guarana Foam Fest, a organizatori su za jubilej pripremili i niz propratnih dešavanja u areni. Tako će ženski deo publike biti u prilici da uživa u ekskluzivnoj muškoj modnoj reviji novog brenda Blek Džordž..Read...

Nastavak na Poštar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.