Izvor: DobreVesti.rs, 21.Jan.2021, 18:35

Rosi fest od 24. januara do 2. februara u Beogradu i onlajn

Četvrto izdanje međunarodnog festivala klasične muzike „Rosi fest 2021“ održaće se od 24. januara do 2. februara 2021. godine u Beogradu, u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije u cilju suzbijanja pandemije Kovid-19.

 
Budući da je jedan od najvažnijih ciljeva Rosi festa skretanje pažnje šire javnosti na značaj muzike u obrazovanju mladih i razvijanju njihovih kreativnih potencijala, festival će biti otvoren 24.01. predstavom za decu „Bastijen i Bastijena“ na sceni Raša Plaović. Posle završetka predstave, sve mališane očekuje poklon iznenađenje od prijatelja festivala.
                                                    ...
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.