Repetitor 3. oktobra u klubu Fest!

Izvor: SvetGitara.com, 30.Sep.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repetitor 3. oktobra u klubu Fest!

U subotu, 3. oktobra, u klubu Fest u Zemunu nastupiće Repetitor, a podrška će biti Bag of Dicks.

Beogradski garaž rok sastav Repetitor nastupiće u klubu Fest u Zemunu 3. oktobra, dok će podrška biti bubanj-bas duo Bag of Dicks.

Početak je najavljen za 22h, karte u pretprodaji, po ceni od 450 dinara, mogu se naći u Felix Shopu (TC Sremska) i u klubu Fest, dok će na dan koncerta cena biti 600 dinara.

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

Repetitor nastupa u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 30.Sep.2015

Alternativna grupa Repetitor sviraće 3. oktobra u zemunskom klubu Fest. Kao podrška, iste večeri nastupiće i dvojac pod nazivom Bag of Dicks...Repetitor se muzikom bavi od 2005. i na sceni je pratio dosta poznatih imena iz sveta domaćeg rock and rolla kao što su Partibrejkers, Kanda, Kodža i...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.