Raspisan konkurs za izvođače na OK Festu

Izvor: BalkanRock.com, 06.Maj.2016, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za izvođače na OK Festu

OK Fest raspisao je konkurs za izvođače koji će ove godine imati prilike da stanu rame uz rame sa nekima od najpoznatijih imena regionalne muzičke scene.

Svi zainteresovani uslove konkursa i prijavu mogu preuzeti na zvaničnoj web stranici festivala http://www.okfest.net/zelis-da-nastupis-na-ok-festu/. Popunjenu prijavu uz navedene priloge (fotografija benda/izvođača i najmanje 2 autorske numere u mp3 formatu) potrebno je dostaviti na mail okfest.konkurs@gmail.com, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << najkasnije do 25. maja, kada je ujedno i poslednji dan za prijave.

Nakon završenog konkursa stručni žiri će odabrati listu izvođača koji će nastupiti na jednoj od bina ovogodišnjeg OK Festa, a rezultati konkursa će biti poznati početkom juna.

OK fest održava se od prvog do trećeg jula na Tjentištu, NP Sutjeska.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.