Prvi Family Fest u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2021, 22:26

Prvi "Family Fest" u Novom Sadu

Kamenički park je mnogim porodicama nezaobilazna vikend oaza, a tokom proteklog vikenda zahvaljujući prvom održanom "Family Fest"-u privukao je još više posetilaca. U porodičnom druženju deca i njihovi roditelji uživali su u brojnim sportsko-rekreativnim aktivnostima, uz propratni gastronomski asortiman.

Trka u džakovima, preskakanje lastiša, igranje u dvorcu, edukativno-kreativne radionice o reciklaži i očuvanju prirode, ali i kvizovi za bračne parove i izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za najlepše četvoronožne ljubimce izazvali su široke osmehe na licima kako najmlađih, tako i njihovih roditelja, koji su se tokom vikenda našli u Kameničkom parku. "Family Fest", koji se održao prvi put, pronašao je put do svih generacija koji se nadaju da će porodično druženje postati tradicija.

Manifestacija je ukazala na to koliko je bitno da kao i deca, tako i cela porodica bude ukras sveta, što je, kako ističu organizatori, i bio primaran cilj festa.

"Očevi rade, majke rade, deca su u školama, pa malo kad porastu tinejdžeri su sa svojim društvom, tako da smo došli na ideju da organizujemo Family fest porodični festival, kako bi okupili sve članove porodice na jednom mestu. Porodica je osnovna ćelija društva i moramo da vodimo računa o tome", kaže Nenad Pagonis ispred "Family festa".

"S obzirom na to da su festivali koje radimo malo drugačijeg tipa, bilo je komplikovanije za organizaciju. Nismo znali šta možemo da očekujemo, koliko će ljudi doći, koliko će to uopšte biti interesantno za naše sugrađane, ali se zaista ispostavilo da je ovo prava stvar i nešto što je definitivno falilo Novom Sadu", kaže Ivana Rajinac iz "Color Media Comunications".

Organizatori dodaju da će "Family fest" zasigurno postati tradicija i da će kao i prvi nastaviti da privlači, povezuje i raduje ne samo Vojvođane, već i porodice širom zemlje.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.