Priprema se “Gadget Fest”

Izvor: Blic, 05.Okt.2012, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priprema se “Gadget Fest”

Jedinstven informatički (IT) marketinški događaj sezone - “Gadget Fest” koji se, u organizaciji popularnog veb portala “Gedžet godine”, održava od 26. do 28. oktobra u Beogradu, u galeriji “Progres”, biće manifestacija s edukativnim, zabavnim i promotivnim karakterom.

“Gadget Fest” je nova, jedinstvena manifestacija besplatna za sve građane koja se organizuje radi popularizacije tzv “gedžeta”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << IT i “hi-teć” tehnologija, na inovativan i pristupačan način.

Ideja da se organizuje “Gadget Fest” nastala je kao logičan nastavak popularnosti događaja “Gedžet Godine” koji je održan od 1. septembra do 31. decembra 2011. godine.

Na manifestaciji “Gadget Fest” posetioci će moći da prisustvuju ekskluzivnim promocijama najnovijih IT i “hi-teć” tehnologija i najomiljenijih “gedžeta”, kao i pogledati najširi izbor koji se trenutno može naći na tržištu Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gadget Fest krajem oktobra u Beogradu

Izvor: Mondo, 05.Okt.2012

Informatički, IT i marketinški događaj sezone - Gadget Fest - u organizaciji portala Gedžet godine, održava se od 25. do 27. oktobra u Beogradu...Gadget Fest biće smešten u galeriji Progres, a predstavlja manifestaciju sa edukativnim, zabavnim i promotivnim karakterom. Ulaz je besplatan za sve...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.