Prijavite se za volontere na beogradskom „Festu“

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Feb.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavite se za volontere na beogradskom „Festu“

BEOGRAD – Beogradski “Fest“ ove godine održaće se od 26. februara do 6. marta a za potrebe organizacije raspisan je konkurs za volontere.


Rok za prijave zainteresovanih volontera je 10. februar.

Fest“ će se održavati u Sava centru, Domu omladine Beograda, Dvorani kulturnog centra Beograda, Bioskopu Fontana, Jugoslovenskoj kinoteci, Cineplexx Ušće Šoping Centar.

Zaduženja volontera će biti da pomognu u organizaciji, rad za info pultom, u servisu za goste u pres službi, praćenje i kontrolisanje projekcija filmova.

Volonteri bi bili angažovani u periodu od 22. februara do 6. marta
Projekcije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

44. FEST: Briše granice – program

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Feb.2016, 10:06

Predstavljamo kompletan program 44. FEST-a koji će biti održan od 26. februara do 6. marta 2016. u nekoliko beogradskih sala. Novitet je, svakako, da će program FEST-a biti organizovan i u bioskopu Cineplexx Ušće SC kao i u Narodnom pozorištu. Karte su u prodaji od 6. februara. Karte za projekcije...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić na Zagreb Guitar Festivalu

Izvor: BalkanRock.com, 05.Feb.2016

U periodu od 11. do 14. veljače 2016. godine, Studentski centar u Zagrebu će biti cjelodnevno sastajalište zaljubljenika u gitaru, a u sklopu Zagreb Guitar Festivala nastupit će i Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić u subotu, 13. veljače u dvorani Kina Studentskog centra, s početkom u 21 sat...Skladna...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.