Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Jun.2021, 12:00

Prepad Fest – Festival alternativne kulture

Festival alternativne kulture – Prepad Fest biće održan u subotu i nedelju, 5. (14.00) i 6. juna 2021. (18.00), u Kulturnom centru Beograda. Prepad je inicijativa mladih kreativaca spremnih da se pridruže našoj široj kulturno-umetničkoj sceni. Fotografi, slikari, reditelji i pisci koji po prvi put sada izlažu svoje radove očima Beograda. Prepad Fest – program … Članak Prepad Fest – Festival alternativne kulture se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

34. Beogradski maraton – izmene u saobraćaju

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Jun.2021, 09:20

U nedelju, 6. juna 2021, biće održan 34. Beogradski maraton u centru grada i na Novom Beograda. Doći će do izmena u saobraćaju… »»» Od ponoći do 17.00, biće zabranjen motorni saobraćaj i a biće i uklonjena sva vozila koja nisu u funkciji zbog održavanja maratona u ulicama: Kolarčevoj,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.