Pravi pankeri su na jugu

Izvor: BalkanRock.com, 09.Dec.2012, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravi pankeri su na jugu

Punk fest južne pruge, koji je održan u klubu Pravnog fakulteta, podržali su mladi ljudi iz Niša, napunivši prostor svojom pozitivnom energijom. Na pank festivalu nastupili su četiri benda : Za Dž, The Commandos, Dok7 i Čovek Bez Sluha. Svaki sastav je imao svojih četrdesetak minuta, da zasiti pankere juga..
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Ludilo na „Punk fest-u“

Izvor: Studnel.com, 09.Dec.2012

„Punk fest južne pruge“ sinoć je u klubu Juridicum u potpunosti ispunio očekivanja publike. Bez obzira na hladno vreme i sneg, veliki broj ljubitelja ovog muzičkog pravca došao je da sluša bendove Čovek bez sluha, Dok7, Za Dž, The Commandos i da podrži festival.. Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.