Pozorišni maraton za 5. Savskovenački urban fest

Izvor: Blic, 25.Nov.2011, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozorišni maraton za 5. Savskovenački urban fest

Ovogodišnji Savskovenački urban fest SVURF počeće u subotu, 26. novembra, pozorišnim maratonom u "Teatru 78", na kome će biti izvedeno 13 predstava srednjoškolskih i studentskih pozorišnih grupa, dečjih dramskih studija i malih škola glume.

Kako je najavila Služba za informisanje opštine Savski venac, za jubilarni 5. festival prijavljena je 31 predstava.

Prvog dana, u subotu, u "Teatru 78" (Resavska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 78) na programu je 13 predstava u maratonu koji počinje u 11 sati, dok će ostalih 18 predstava iz osnovnih škola sa Savskog venca biti na maratonu u nedelju, s početkom u isto vreme.

Na petom Savskovenačkom urban festu u sredu, 30. novembra, u 19 sati u svečanoj opštinskoj sali biće otvorena likovna izložba, za koju je pristiglo oko 100 radova više od 150 osnovaca, srednjoškolaca i studenata.

Za 8. decembar u 19 sati u Velikoj sali SKC-a zakazan je veliki spektakl i pravi rokenrol praznik, rok-veče SVURF-a, za koje je prijavljeno 50 mladih bendova, vokalnih solista, dueta, pa čak i rok-horova.

Sve tri smotre u okviru SVURF-a pratiće tri zasebna stručna žirija, a nagrade i diplome najboljima, uz nastup onih najatraktivnijih, biće uručene na završnoj festivalskoj večeri u drugoj polovini decembra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.