Potrebne sistemske mere za proizvodnju mesa

Izvor: NaDlanu.com, 09.Jun.2012, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebne sistemske mere za proizvodnju mesa

Država mora da uvede sistemske mere za stabilniju i sigurniju proizvodnju mesa i hrane, izjavio je u subotu u Novom Sadu poznati novinar i najstariji poslanik u Skupštini Srbije Zaharije Trnavčević.

Trnavčević je prilikom gostovanja na manifestaciji "Šunka fest", rekao da podatak da je na izložbi kakva nije vidjena u Srbiji do sada i na kojoj je prikazano oko 1.000 šunki, ukazuje na to da se moraju preduzeti sistemske mere za stabilniju i sigurniju proizvodnju mesa i hrane."Šunka >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je kvalitetan proizvod i mora je biti više na našem tržištu, ali je moramo spremati i za izvoz", rekao je novinarima Trnavčević i ocenio da je "Šunka fest" zanimljiva ideja koja ima za cilj da afirmiše tradicionalni vojvodjanski brend, što po njemu, treba podržati.Drugi "Šunka fest", koji je na Novasadskom sajmu u organizaciji udruženja "Vojvođanski prozori" počeo 7. juna, završava se u nedelju.Na manifestaciji učestvuje više od stotinu proizvodjača šunke i drugih suhomesnatih proizvoda, sira, rakije, vina, opreme za klaničnu industriju i suvenira. Najteža šunka prikazana na Šunka festu teška je 43 kilograma, a prikazana je i šunka stara 22 godine.NOVI SAD, 9. juna 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potrebne sistemske mere za proizvodnju mesa

Izvor: Beta, 09.Jun.2012

NOVI SAD, 9. juna 2012. (Beta) - Država mora da uvede sistemske mere za stabilniju i sigurniju proizvodnju mesa i hrane, izjavio je u subotu u Novom Sadu poznati novinar i najstariji poslanik u Skupštini Srbije Zaha..

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.