Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2022, 17:22

Popularni srpski glumac Dragan Gagi Jovanović otvara Festival dokumentarnog filma

   NIŠ

  Gradska opština Medijana, suorganizator je četvrtog po redu Festivala dokumentarnog filma „City Fest“, koji se održava 27. i 28.avgusta 2022.godine, na Amfiteatru na keju, u organizaciji City Marketing Centra, a uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

 Festival će i ove godine biti organizovan pod vedrim nebom, kod spomenika Šabanu Bajramoviću i trajaće dva dana, a otvoriće ga popularni srpski glumac Dragan Gagi Jovanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
                       Za dva dana trajanja festivala biće prikazano devet glumačkih ostvarenja. Od tog broja dva dokumentarca su iz zemalja regiona, dok su ostale filmove radile produkcije iz Srbije.

                      O Festivalu će na konferenciji koja će se održati sutra u Gradskoj opštini Medijana govoriti  Oliver Paunović, producent filma “To je Toma” i direktor festivala, Vladimir Ristić, reditelj filma “To je Toma”, Violeta Milićević, selektor Festivala dokumentarnog filma “City Fest”, Dejan Dabić, osnivač festivala i filmski kritičar i Maja Živković, članica Veća GO Medijana.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.