Pokloni za decu na Institutu za onkologiju

Izvor: Blic, 26.Feb.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokloni za decu na Institutu za onkologiju

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević prisustvovao je šahovskom turniru i družio se sa decom sa dečjeg odeljenja Instituta za onkologiju. On je ovom prilikom poklonio deci šahovske table i slatkiše u obliku šahovskih figura.

- Danas smo zajedno sa društveno odgovornom kompanijom "Fest" posetili mališane na dečjem odeljenju Instituta za onkologiju i organizovali šahovski turnir. To je bilo naše obećanje kada smo za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novogodišnje praznike bili sa ovom decom - istakao  je Petronijević

Petronijević je rekao da su dečica dobila šahovske table i slatkiše, a oni su nam zauzvrat poklonili zahvalnice koje su sami pravili. Nastavićemo da se družimo sa našim malim drugarima i dalje.

- Ovakve posete uglavnom se organizuju za praznike, a februar je mesec kada retko ko dolazi pa smo zato održali naše obećanje da ćemo doći i nastavićemo sa takvom praksom - rekao je Petronijević i najavio da će u martu za ove mališane biti organizovana jedna pozorišna predstava.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pokloni za decu na Institutu za onkologiju

Izvor: Danas, 27.Feb.2015, 10:53

Na dečjem odeljenju Instituta za onkologiju organizovan je juče šahovski turnir. Član Gradskog veća Dragomir Petronijević, koji je prisustvovao turniru, tom prilikom poklonio je deci šahovske table i slatkiše u obliku šahovskih figura...           " Zajedno sa društveno odgovornom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.