Podeljena priznanja i zahvalnice

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2013, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podeljena priznanja i zahvalnice

Svake godine pre odlaska na odmor, članovi kluba Karate-Do iz Minhena organizuju letnji fest za roditelje dece koja treniraju ovu borilačku veštinu, sponzore i prijatelje kluba.

Tako je bilo i u subotu kada se okupilo više od stotinu članova i gostiju. Bila je to prilika da se najuspešnijim članovima uruče medalje, ali i izrazi priznanje sponzorima. Tako su 33 člana kluba dobila zlatne, srebrne i bronzane medalje za rezultate na klupskom turniru. Zahvalnice i pehari >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su uručeni sponzorima ovogodišnjeg okupljanja, a onda je druženje nastavljeno uz pečenje sa ražnja, kolače, kafu i sokove.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.