Počinje Čiken fest u Žitištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2012, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Čiken fest u Žitištu

ZRENJANIN -

U Žitištu danas počinje tradicionalna manifestacija "Čiken fest" (Pile fest), u organizaciji lokalne samouprave i živinarske kompanije "Agroživ", u čast pileta, kao doprinos razvoju živinarstva u toj banatskoj opštini.

Zvanično otvaranje, uz muzički program, predvijeno je za 20 sati u centru Žitišta, a pre toga će biti održana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Begejska regata" i otvoreno "Dečje selo".

Tokom tri dana predviđen je niz muzičkih, zabavnih i sportskih događanja, a posebna atrakcija će biti spremanje kajgane od 1.006 jaja, koja će biti poslužena posetiocima.

Organizatori svake godine povećavaju kajganu za po jedno jaje i obaraju "svetski rekord".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.