Počela prodaja karata za 9.Kids fest

Izvor: juGmedia, 06.Okt.2013, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja karata za 9.Kids fest

NIŠ – Ulaznice za 9. Dečiji filmski festival Kids fest su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Karta za 2D projekciju košta 160, a za 3D projekciju 260 dinara.

Bioskop Vilin Grad spremio je i dodatne popuste namenjene školama, vrtićima i svim organizovanim posetama.

9. Dečiji filmski festival Kids fest održava od 14. do 20. oktobra u bioskopu „Vilin Grad“. Kids fest, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i svake godine, publici će predstaviti zanimljive filmske premijere – animirane, igrane, dokumentarne, 3D filmove iz Danske, Nemačke, Francuske, Norveške, Španije, Belgije, Kanade, Izraela, Brazila. Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a na Kids festu naći će se sinhronizovani na srpski jezik.

Među ostvarenjima su dokumentarci o životinjama, priče o prijateljstvu, ljubavi, odrastanju i avanturama. Ove godine u programu Kids festa nalazi se čak 6 3D ostvarenja, među kojima su i „Nosorog oto 3D“ i „Vitez Rasti 3D“.

Na KIDS FESTU gledaoci će moći da izaberu između još mnogo zanimljivih filmova, a u bioskopu Vilin Grad ih očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni. Kreativne radionice spremila je UMS škola za talente, pa će tako posetioci moći da učestvuju u radionicama glume i manekenstva, likovnim radionicama u kojima će praviti nakit od cveća i maske, ali i da se druže sa klovnovima i likovima iz poznatih bajki.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.