Pirotskoj školi nagrada za najbolju inostranu kompaniju na takmičenju u Bugarskoj

Izvor: JužneVesti.com, 29.Apr.2023, 15:35

Pirotskoj školi nagrada za najbolju inostranu kompaniju na takmičenju u Bugarskoj

U konkurenciji preko sto virtuelnih kompanija iz šest zemalja Evrope učenici Mlekarske škole iz Pirota osvojili su priznanje za najbolju inostranu kompaniju na ovogodišnjem Međunarodnom festivalu učeničkih virtuelnih kompanija "TF Fest 2023" održanom u Plovdivu u Bugarskoj.

Učenici Mlekarske škole sa domom učenika "Dr Obren Pejić" predstavili su se sa virtuelnom kompanijom za proizvodnju sireva "Siros".Uspeh učenika Mlekarske škole u jakoj konkurenciji; Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Mlekarska škola

Tim su činili učenici četvrtog razreda obrazovnog profila prehrambeni tehničar Katarina Jovanović, Negica Radev, Božidar Ristić i Bojan Mladenov, pod budnim okom mentora Dragane Jovanović, Jelene Minić i Nataše Ćirić. Na takmičenju su imali priliku da demonstriraju znanje stečeno iz predmeta Preduzetništvo, druže se sa vršnjacima i razmenjuju znanja i iskustva. Mladi preduzetnici pokazali su zavidan nivo znanja i kreativnosti iz ove oblasti i dostojno su prezentovali svoju školu i svoj grad - kažu u Mlekarskoj školi u Pirotu.

Dodaju da su na ovom međunarodnom festivalu učenici pokazali visok stepen zrelosti i sposobnosti za samostalan rad i funkcionisanje u savremenom preduzetničkom svetu, te da je puno truda uloženo, a zaslužena nagrada je kruna uspešnog rada.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.