POČINJE ROKANJE! Na Arsenal fest sutra stižu Antrax, Buzzcocks, Ritam nereda, Ana Popović... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČINJE ROKANJE! Na Arsenal fest sutra stižu Antrax, Buzzcocks, Ritam nereda, Ana Popović... (FOTO)

Tri dana žestokog, dobrog zvuka.

Arsenal 07 počinje sutra uveče (22. juna), nastupima bendova Anthrax, Buzzcocks i drugih, a posetioce festivala u Kragujevcu očekuju 23. i 24. juna i druga značajna svetska i regionalna muzička imena kakva su Thievery Corporation, Skindred, Dub FX, Ana Popović, Darko Rundek i brojni drugi.

Hard rokeri Epilog imaju čast da otvore Main Stage, gde 22. juna sviraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << legendarni metalci Anthrax, domaći Kerber i srpski Irci Orthodox Celts. Prve večeri na Garden Stage-u pored pank legendi Buzzcocks, domaćeg Ritma nereda i slovenačkog Elvis Jackson-a, nastupiće i instrumentalni rok bend Fitnes, treš metalci Alitor i Forever Storm, kao i death metal Dead Joker.

Darko Rundek dolazi 23. juna u Kragujevac sa velikim pratećim bendom na turneji "Apocalypso Now" povodom 20 godina od izlaska svog kultnog prvog albuma "Apocalypso". U petak, druge večeri na Main-u, uz Rundeka, bluz gitaristkinju Anu Popović i eklektični Thievery Corporation-u nastupiće i alternativci Repetitor.

Na Gardenu-u 23. juna folk pankerima Brkovima pridružiće se metal kolege Pero Defformero, kao i kultni Bjesovi, a tu su i duhovita Zvoncekova bilježnica, stoner grandžeri Larska, kao i pankeri Pankreas i Crveni karton.

Treće večeri 24. juna, pank legendama Goblinima pripala je čast da zatvore Arsenal Fest 07 nastupom u sitne jutarnje sate na Gardenu, gde će im prethoditi kultni Kralj Čačka, alternativni Damir Urban, čuveni Rambo Amadeus, zatim pank bendovi Bolesna štenad, Špajz i Raskid 13, kao i gotičari Electro Vampires.

Završne večeri Arsenala na Main Stage-u 24. juna sviraju supergrupa Škrtice, velški metal-hiphoperi Skindred, australijska senzacija Dub FX i alternativni Kanda, Kodža i Nebojša sa Horseman Coyote-om.

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom - u "Kneževom arsenalu" (Main), bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti" (Garden). Tu je i Explosive DJ Stage u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici", gde dolaze poznati didžejevi kao što su Mihai Popoviciu, Alexander Kowalski, Jeremy Refson a.k.a. Jeremy Tsunami i MarkyZ.

Novina Arsenala 07 je Demolition Stage na kome će se predstaviti publici perspektivni bendovi iz Srbije i regiona.

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara, preko mreže Eventim.

Ulaznica se može kupiti i svako veče na ulazu u festivalski prostor i košta 1.500 dinara. Komplet će i na ulazu koštati 2.300 dinara.

Još informacija možete dobiti na zvaničnom sajtu Asenal festa i na njihovoj Fejsbuk stranici. 

Ostala prodajna mesta:

KRAGUJEVAC – Dom omladine, TC Radnički 27.mata 19 I sprat, Info pult (kod Balkana), Dom sindikata... ; ČAČAK – Neven Tours (Eventim); KRALJEVO – Caffeteria „Flash back“; KRUŠEVAC – Caffe club „Grizzly“; POŽEGA – Caffe „Burence“; UŽICE – Kuća čaja „ZEN“; ARANĐELOVAC – Caffe „Koje Kude“; ĆUPRIJA – Caffe „Bacardi“; SMEDEREVSKA PALANKA – Punk Rock Caffe
Pogledaj vesti o: Fest,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.