Osmi Kids Fest

Izvor: NaDlanu.com, 23.Okt.2012, 02:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmi Kids Fest

Najpopularniji dečiji festival zabave, Dečiji filmski festival Kids Fest, biće održan od 15. do 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i ostalim gradovima širom Srbije.

U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima “Cineplexx Delta City”, “Kolosej”, “Roda Cineplexx” i Dvorani Doma sindikata, u Novom Sadu u bioskopu “Arena Cineplexx”, u Kragujevcu u bioskopu “Cineplexx >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Kragujevac Plaza”, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop “Vilin grad”.Kao i uvek, organizatori Kids Festa publici će predstaviti najbolje filmove iz raznih zemalja. Ove godine filmovi stižu iz Francuske, Španije, Danske, Nemacke, Norveške, Švedske, Češke i Holandije. Među ostvarenjima su animirani 3D filmovi, igrani filmovi sa svetskih festivala za decu i mlade, dokumentarci o životu životinja, nežne priče o prijateljstvu, ljubavi i uzbudljive misterije.Tokom 8. Kids Festa gledaoći će moći, izmedu ostalih, da vide film “Beni se vraća kući”, priču o bonobo majmunu koga su zarobili lovci. Iz zarobljeništva ga spašava Klodin Andre, žena koja je posvetila svoj život ovim ugroženim stvorenjima, i vodi ga u sklonište u kome se majmuni spremaju za povratak u divljinu. Tu je i francuski hit “Rat dugmića”, zasnovan na jednom od najpoznatijih francuskih romana za decu, film o ljubavi i avanturi. “Tajna kuće krokodila” nateraće publiku da razmišlja o tajnama, a možda i malo uplašiti. “Gumeni Tarzan 3D” i “Marko Makako” priče su sa zanimljivim i neočekivanim obrtima, a “Priča o delfinu sanjaru” prati jedno putovanje prepuno izazova i prepreka.Na Kids Festu gledaoci će moći da izaberu između još mnogo zanimljivih filmova, a u bioskopima ih očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni. Uskoro će biti objavljen program.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra počinje 20. filmska revija Sinemanija

Izvor: Press, 23.Okt.2012

Jubilarna, 20. filmska revija Sinemanija počinje sutra istovremeno u bioskopima "Kolosej" u Beogradu i "Arena" u Novom Sadu..Do 31. oktobra biće prikazana 22 premijerna naslova na ukupno 140 projekcija, u organizaciji distributerske kuće "Tak vižn"...Program u oba grada počinje avanturističkom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.