Oslobodite svoj instinkt na Hip Hop Festivalu – 2Hot4Stage fest vol.3

Izvor: BKTV News, 02.Feb.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobodite svoj instinkt na Hip Hop Festivalu – 2Hot4Stage fest vol.3

Sredinom februara očekuje nas jedan od najvećih događaja na srpskoj i regionalnoj hip hop sceni, festival pod nazivom „2Hot4Stage Fest“.

Održava se treću godinu za redom, i ima za cilj da od 16. do 19. februara okupi veliki broj umetnika ulične scene bivše SFRJ, kao i inostranih umetnika koji će gostovati na ovom zanimljivom festivalu u Mikser House-u u Beogradu. U holu tržnog centra Delta City, 16. februara plesači će najaviti festival flashmob đuskanjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << te pozivaju sve zainteresovane da im se priključe.

Kako je hip hop subkultura koju prate 4 osnovna elementa – grafiti, ples, MC-ing i DJ-ing, talentovane grupe i pojedinci imaće priliku da se oprobaju u različitim takmičenjima i nastupima koji će se odvijati u sve četiri navedene delatnosti. Festival u organizaciji istoimene plesne ekipe “2Hot4Stage”, traje puna tri dana i podrazumeva celodnevne i večernje programe - nekoliko organizovanih žurki, plesne radionice kao i tribinu na kojima će se širiti znanje i diskutovati malo više na temu urbane kulture.

Galerija

Ovaj događaj predstavlja mesto okupljanja, međusobnog povezivanja i razmene pozitivne energije srpskih i inostranih Hip Hop umetnika, a pod simboličnim sloganom "Oslobodi instinkt", ove godine će imati i humanitarni karakter o čemu će se više govoriti pred sam događaj.

Facebook event na linku: facebook.com/events/635961709924712/
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.