Organic live fest od 28. do 30. juna u Beorgadu

Izvor: NC magazin, 03.Jun.2013, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organic live fest od 28. do 30. juna u Beorgadu


Krajem ovog meseca, od 28. do 30. juna, u Topčiderskom parku u Beogradu održaće se Organic live fest, prvi festival u ovom delu Evrope čiji je koncept zasnovan na promovisanju prirodnih resursa i razvijanju svesti o zdravom načinu života. Obnovljivi izvori energije, organska proizvodnja, zdrav način života i zaštita životne sredine osnovne su teme festivala, i ujedno najaktuelnije teme savremenog društva.

Festival se održava u jednom od najstarijih i najlepših parkova u Beogradu, u Topčiderskom parku, u blizini Miloševog konaka, starog platana i spomenika Arčibaldu Rajsu i svi sadržaji i programi su u potpunosti besplatni za sve sugrađane.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

"Organic Live" festival 28-30. jun

Izvor: B92, 04.Jun.2013, 15:18

U Topčiderskom parku u Beogradu, od 28. do 30. junа održaće se Organic live fest, prvi festival u ovom delu Evrope čiji je koncept zasnovan na promovisanju prirodnih resursa i razvijanju svesti o zdravom načinu života...Obnovljivi izvori energije, organska proizvodnja, zdrav način života i zaštita...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.