Izvor: SEEcult.org, 10.Feb.2013, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštaj od Bogdana Stanića

Filmski radnik i producent Bogdan Stanić, jedan od osnivača “Balkan filma”, preminuo je u Beogradu u 48. godini posle teške bolesti, a biće sahranjen 13. februara na Novom groblju. Kao jedan od osnivača producentske kuće “Balkan film”, Stanić je radio je na filmovima “Turneja”, “Neke druge priče”, “Neprijatelj”, “Top je bio vreo”, kao i na filmu “Falsifikator” Gorana Markovića, čija će premijera biti na zatvaranju 41. FEST-a u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Umro filmski producent Bogdan Stanić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2013

BEOGRAD -..U Beogradu je posle teške bolesti u 48 godini preminuo filmski radnik i producent Bogdan Stanić, saopštila je producentska kuća "Balkan film"...Stanić je bio jedan od osnivača Producentske kuće "Balkan film", radio je na filmovima "Turneja", "Neke druge priče", "Neprijatelj", "Top...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.