Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Okt.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oktobarski Odjeci – jesenji omaž Šopenu

Od 16. do 18. oktobra 2019. u Beogradu i Šapcu biće održana manifestacija Beogradskog Šopen Festa „Oktobarski Odjeci“ – jesenji omaž Šopenu. Međunarodna kulturno-obrazovna manifestacija Beogradski Šopen Fest (BŠF) će i ove jeseni, tradicionalno obeležiti 17. oktobar, jubilej smrti velikog kompozitora Frederika Šopena. U slavu „Pesnika klavira“ BŠF od 2012. organizuje umetničko udruženje Kreartiva iz … The post Oktobarski Odjeci – jesenji omaž Šopenu appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Protest „Jedan od pet miliona“, 5. oktobar 2019.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Okt.2019

U subotu, 5. oktobra 2019. od 18.00, biće održan protest „Jedan od pet miliona“ (#1od5miliona) na platou ispred Filozofskog fakulteta. Na četrdeset četvrtom protestu građani će se podsetiti na Peti oktobar koji je zapamćen kao datum pobede protiv jednog diktatorskog režima koji se mešao...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.