Održan prvi Weekend Bazzar – hiljade posetilaca i odlična zabava na Savi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 15:28

Održan prvi Weekend Bazzar – hiljade posetilaca i odlična zabava na Savi

Prvi "Weekend Bazzar fest", letnji market festivalskog tipa, održan je tokom vikenda na platou iza Geozavoda, a više desetina malih, domaćih brendova predstavilo je svoje proizvode posetiocima za koje je osmišljen i bogat muzički i kulturno - umetnički program.

Tokom dva dana, hiljade posetilaca svih uzrasta, turista i ljubitelja ove vrste zabave, uživalo je u ponudi kreativnih izlagača, ukusnoj hrani, piću, pikniku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na travi, kao i zabavi za najmlađe – zamku na naduvavanje i nožnom bilijaru. Pored toga, pozorišne predstave „Tri musketara“ i „Zemlja dembelija“ oduševile su prisutne, kao i performans TKV&MKDSL „Sviramo sliku ili slikamo muziku?“.

Kombinacija sunca, muzike, umetnosti i kreativnosti učinili su da ovaj deo šetališta na Sava Promenadi postane kreativni centar prestonice, a dobra vest za sve koji su možda propustili ovaj originalni market fest je da je sledeći zakazan za 25. i 26. jun i da se već pripremaju novi zanimljivi sadržaji za nezaboravan vikend na reci.

Ukoliko želite da se nađete među izlagačima na sledećem Weekend Bazzaru možete se prijaviti na njihovom zvaničnom sajtu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.