OD AVALE DO EVERESTA: Prvi Beo hajking fest

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Mar.2024, 10:01

OD AVALE DO EVERESTA: Prvi Beo hajking fest

Prvi Beo hajking fest održaće se 6.i 7. aprila na beogradsko Dorćol placu, pod sloganom "Od Avale do Everesta", saopštili su na press konferenciji u Turističkom savezu Srbije, predstavnici "Montanaro adventure tribe & high picks", koji su i organizatori ove manifestacije.

 
"Ovaj jedinstveni događaj okupiće planinarsku zajednicu Srbije i regiona, kako bi šira javnost imala priliku da se upozna sa "out door" aktivnostima, za koje nakon pandemije korone postoji vidno povećano interesovanje", rekao je Rasto Popović, licencirani planinar ski vodič i jedan od organizatori ove manifestacije.
 
Na Beo hajking festu posetioci će imati priliku...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.