Novosadski winter fest od sutra u centru

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski winter fest od sutra u centru

Prvi Novosadski winter fest počinje u četvrtak, 1. decembra, na Trgu slobode.

Otvaranje je u 18 časova. Nastupiće dečji hor "Čuperak" iz Kikinde zajedno sa legendarnim Minjom Subotom, a nakon njih "ABBA real tribute bend" iz Zrenjanina.

Novosađani će svakog dana do kraja ove manifestacije u centru moći da popiju kuvano vino, toplu čokoladu ili čaj, pojedu neki od vojvođanskih specijaliteta ili probaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jela koja će za njih spremati gostujuće ambasade. U praznično ukrašenim drvenim kućicama prodavaće se suveniri i predstaviti novosadske galerije i festivali.

Novosađani i turisti imaće priliku da se provozaju fijakerom kroz centar grada, prazničnu atmosferu upotpuniće i prodaja jelki sa busenom, a na posebnom štandu deca će praviti praznične suvenire koji će se prodavati u humanitarne svrhe.

Svako veče od 18 sati "Singing christmas tree" ugostiće dečje horove koji će pevati božićne i novogodišnje pesme, a od 19 sati na bini će nastupati novosadski bendovi i DJ-ejevi.

Na Trgu slobode biće postavljene i izložbe novosadskih fotografa, kao i izložbe koje će biti organizovane u saradnji sa Muzejom savremene umetnosti Vojvodine, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog i Galerijom Matice srpske.

Novosadski winter fest trajaće do 3. februara.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.