Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Jun.2023, 07:04

Novi filmovi u bioskopima: Plavi kaftan

Posle osvajanja nagrade FIPRESCI u Kanu i srpske premijere na FEST-u, film „Plavi kaftan“ prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 8. juna 2023. Marokanska rediteljka Merjam Tuzani snimila je svoj drugi igrani film o Mini, koja vodi tradicionalnu prodavnicu kaftana u jednoj od najstarijih medina u Maroku. Da bi išli ukorak sa zahtevima kupaca, ona … Članak Novi filmovi u bioskopima: Plavi kaftan se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Mladi ljubavnici

Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Jun.2023

Francuska drama „Mladi ljubavnici“, o jednoj od tabu tema u današnjem društvu, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 8. juna 2023. Njih dvoje se sreću ponovo, 15 godina nakon prvog susreta. Šona i Pjer su se prvi put sreli slučajno, u bolnici u kojoj Pjer radi. Taj kratak susret je bio...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.