Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Apr.2023, 18:38

Novi filmovi u bioskopima: Broker

Južnokorejski film „Broker“, koji je u Srbiji imao premijeru na 51. FEST-u, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 27. aprila 2023. Jedne kišne noći, mlada žena ostavlja svoju bebu na pragu crkve. Novorođenče pokupe dvojica muškaraca koji kradu napuštene bebe da bi ih prodali roditeljima spremnim da dobro plate. Kada se mlada žena, puna kajanja, … Članak Novi filmovi u bioskopima: Broker se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Falsifikator

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Apr.2023, 06:25

Još jedan film sa ovogodišnjeg FEST-a, nemačka biografska drama „Falsifikator“, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 27. aprila 2023. Jevrejski esteta, dvadesetjednogodišnji Koima ne dozvoljava nikome da mu oduzme životnu radost, naročito ne nacistima. Godine 1942. on mora da pronađe...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.