Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Mar.2024, 09:38

Novi film u bioskopima: Dečak i čaplja

Posle srpske premijere na ovogodišnjem FEST-u, japanski animirani film „Dečak i čaplja“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 28. marta 2024. Nakon što je tokom rata izgubio majku, mladi Mahito seli se na porodično imanje na selu. Tamo ga niz misterioznih događaja vodi do osamljene i drevne kule, u kojoj živi nestašna siva čaplja. … Članak Novi film u bioskopima: Dečak i čaplja se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi film u bioskopima: Majčinski instinkt

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Mar.2024

Od četvrtka, 28. marta 2024, u bioskopima će se prikazivati triler „Majčinski instinkt“ sa oskarovkama Džesikom Čestin i En Hatavej u glavnim ulogama. Ovaj psihološki film nastao je prema istoimenom bestseler romanu Barbare Abel (Derriere la haine) o dve prijateljice i komšinice, Alis i Selin,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.