Naissus festival seli se u rovove niške Tvrđave

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2023, 13:44

"Naissus festival" seli se u rovove niške Tvrđave

Ovogodišnji Naissus Fest koji je prvobitno najavljen za 3. jun na Letnjoj pozornici, biće održan u rovovima niške Tvrđave, zbog zahtevne scenografije i audio-vizuelnih spektakala, najavili su organizatori.

Naissus Festival ovog leta ugostiće zvezde čuvene Afterlife etikete, malteškog di-džeja i producenta The Element kao i mladu argentinsku zvezdu u usponu Øostila, rekli su organizatori i dodali da će podrška “hedlajnerima” biti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Goran Emkić sa sarajevske di-džej scene i kao i Nišlija D.R.N.D.Y.

Rovovi niške tvrđave su rejverima od ranije poznata omiljena lokacija. Fuzija istorijskog ambijenta i scenskog spektakla kakav je rezervisan samo za najveće svetske festivale elektronske muzike obećava nezaboravan doživljaj publici - rekli su organizatori.

Ulaznice se prodaju po ceni od 1.000 dinara, dok će VIP ulaznice koštati 1.500 dinara. Karte su dostupne online i na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u Nišu u Oskar kafeteriji.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.